GROOT logo-keuze
Menu
11 therapie-coaching-kinderen-amsterdam-oostelijk-havengebied
Referentie

Ik denk dat ik weer eens naar die kindermevrouw ga. Noah (6 jaar)

Voor jonge mensen tot 12 jaar
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Pippi Langkous

Hi ik ben José. Bij mij komen kinderen die bijvoorbeeld willen leren hoe ze makkelijker vrienden maken, of meer zelfvertrouwen willen krijgen, of hoe ze zich beter kunnen concentreren op school, of hoe ze meer durven te zeggen als ze iets niet willen doen.

Misschien heb je wel last van zoiets of van heel wat anders. Het kan ook zijn dat je je gewoon niet fijn voelt op school of thuis en dat je geen idee hebt hoe dat komt. Of dat je ouders zijn gescheiden of iemand waar je veel van houd ziek is geworden of dood is gegaan.

Vaak helpt het om daarover te praten met iemand.
Bij mij kun je daarover praten, maar ook spelletjes doen en verven en knutselen of heel wat anders wat jij leuk vindt om te doen.

Ik vind het heel belangrijk dat als je bij me bent jij jezelf kan zijn, je speelt of doet wat jij wilt. Niets moet, veel mag. En ik probeer zo goed mogelijk te begrijpen waar je mee zit, dan stel ik vragen en dan praten we wat. Als je weet wat er aan de hand is dan kun je gaan bedenken wat je eraan kunt doen. Daarbij help ik je.

Ik vind het ook belangrijk dat wat je doet of zegt, tussen ons blijft en we samen beslissen wat we daarover met anderen bespreken.

Veel kinderen zijn blij dat ze bij mij zijn geweest en voelen zich weer een stuk fijner en durven meer, ze zijn minder bang en minder verdrietig of boos. Je kunt gewoon een keer met je vader of moeder bij mij langskomen. Doen hoor!

Foto 01 spelende kinderen

José Groot | Stuurmankade 304 | 1019 WD Amsterdam | 020-4198185 | jose@grootvoorjongemensen.nl 
© 2017 Groot voor jonge mensen ALL RIGHTS RESERVED